Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα πάει στο δικαστήριο – Απούσα η μητέρα της Καρολάιν

Αύριο, 8 Απριλίου, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Happy Day και της Βιβής Μπουγιούρα, ο πιλότος αναμένεται να φτάσει στο δικαστήριο μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου -επίσης- η δίκη συνεχίζεται. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατούνται, όπως έχει γίνει γνωστό, στο ίδιο κελί στον Κορυδαλλό και η μεταγωγή που θα γίνει από τις φυλακές είναι μόνο μία. Αυτός είναι και ο λόγος που θα τους δούμε μαζί να μπαίνουν στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, η μητέρα της Καρολάιν δε θα δώσει το «παρών» στο δικαστήριο, προκειμένου να μη φορτιστεί συναισθηματικά, ενώ οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αλόννησο για να βλέπουν τη μικρή Λυδία από κοντά κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, διατηρούν «αναγκαστικά» επικοινωνία με τους γονείς της άτυχης Καρολάιν.

Πιθανότατα, να υπάρξει διακοπή της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λόγω φόρτου εργασίας του συνηγόρου του, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη. Μάρτυρας-«κλειδί» θα αποτελέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας της 20χρονης, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164