Site icon TLIFE

Μπέσσυ Μάλφα: «Βιώνω μια απώλεια πολύ δύσκολη, το λέω και χάνω τα λόγια μου»

Η Μπέσσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη 8/10.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του MEGA «Έχω παιδιά», μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του Μίμη Πλέσσα, ενώ εξήγησε και τον λόγο που έχει πάρει απόσταση από τα media.

«Οι γνώμες μας στο σπίτι είναι πάντα με αγάπη και θαυμασμό. Αυτός που σε αγαπάει πρέπει να στο πει, αν κάτι δεν είναι καλό και δεν του αρέσει. Πρέπει να ακούμε αν είναι με ευγένεια και αγάπη», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόσταση που έχει πάρει από τα media λέγοντας: «Όταν δεν έχω να πω κάτι δεν θα πω. Έχω κρατήσει μία απόσταση γιατί πρώτον αν πω κάτι την επόμενη μέρα θα ξεχαστεί, γιατί δεύτερον δίνουμε τροφή σε αυτούς που δεν έχουν ζωή και πρέπει να αποκτήσουν και τρίτον δεν μου αρέσουν τα θέματα που ασχολούμαστε ενώ συμβαίνουν τραγικά πράγματα γύρω μας. Για εμένα πιο έντονη είναι η εποχή με το Me Too. Δεν πρέπει να ξεχαστεί».

Η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε και στην απώλεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα: «Eίναι πολύ σημαντική για μένα η παράσταση που θα γίνει στο Παλλάς για τον Μίμη Πλέσσα, από τις 10 μέχρι τις 20 του μήνα. Θα τραγουδήσουμε υπέροχα τραγούδια, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Δεν θέλω να πω περισσότερα, βιώνω μια απώλεια πολύ δύσκολη για μένα, γιατί ήταν, με έναν τρόπο, ο δάσκαλός μου. Η Λουκίλα, βλέπεις ότι χάνω και τα λόγια μου, είναι πολύ φίλη μου, και θα είμαστε εκεί με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες. Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για όλη την Ελλάδα».

© 2024 tlife.gr