Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Καλά κάνει, αφού έχει τα λεφτά και θέλει να τα ξοδέψει»

Το βίντεο από τα ψώνια της Ιωάννας Τούνη στο Σικάγο σχολίασε η παρέα της εκπομπής I love Σου Κου με την Μπέττυ Μαγγίρα

Μετά τις αντιδράσεις και τα σχόλια που δέχτηκε η influencer για τις αγορές και τις τιμές των προϊόντων η παρουσιάστρια του ANT1 τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα για τη δημόσια εικόνα της Ιωάννας Τούνη.

«Έπεσα πάνω στο βίντεο και είπα: καλά κάνει, αφού τα έχει τα λεφτά και θέλει να τα ξοδέψει με τον τρόπο. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι μια αυτοδημιούργητη κοπέλα. Άνοιξε μια εταιρία, βγάζει λεφτά, πουλάει τον εαυτό της μέσω διαδικτύου, βγάζει λεφτά και ξοδεύει όπως θέλει…

Αν δεν αρέσει αυτό στον κόσμο – γιατί έβλεπα σχόλια από κάτω – όσους δεν μπορούν να βγάλουν τα έξοδά τους στο super market και τον μήνα τους, είναι μια αλήθεια, αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ένας άνθρωπος δεν βγάζει πολλά λεφτά, μπαίνει στο προφίλ της στο instagram που είναι προσωπικό για να κάνει αυτά τα σχόλια», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε για την Ιωάννα Τούνη: «Είναι μια νέα κοπέλα η οποία μαζί με τη φίλη της κατάφεραν και έστησαν μια επιχείρηση. Ανοίγουν το ένα μαγαζί πίσω από το άλλο, είναι μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας και μετέπειτα influencer, μοιράστηκε μαζί μας τα πάντα από τη ζωή της γιατί αυτό κάνει η Ιωάννα Τούνη γιατί μοιράζεται και τις κακές στιγμές.

Δεν μπορούμε να δούμε θετικά ότι αυτή η κοπέλα ξεκίνησε μόνη της», είπε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 η Μπέττυ Μαγγίρα για την Ιωάννα Τούνη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164