Site icon TLIFE

My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το Gala και ποια κέρδισε το χρηματικό έπαθλο; Video

Ένα πάρτι με ατελείωτο χορό και διασκέδαση μας χάρισαν το μεσημέρι της Κυριακής, οι διαγωνιζόμενες στο Gala του My Style Rocks! Η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε τη λαμπερή Γκαλένα Βελίκοβα, που με τις γνώσεις της προσπάθησε να εμπνεύσει ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις των κοριτσιών.

Δέκα διαφορετικά είδη χορού. Δέκα διαφορετικές στιλιστικές προτάσεις. Ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης επικοινωνίας και συναισθημάτων. Οι κοπέλες, με στόχο να πείσουν την κριτική επιτροπή, αλλά και τις συμπαίκτριες τους, για την υψηλότερη βαθμολογία, έβαλαν τα δυνατά τους και απογείωσαν το stage του My Style Rocks. Ωστόσο μόνο μία κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια και δεν ήταν άλλη από τη Στέλα Πάσσαρη, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ!

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρέθηκαν η Κιάρα Μαρκέζη, η Τόνια Κούμπα και η Θεοδώρα Ρούμπογλου. Εκείνη, όμως, που αποχώρησε ύστερα από την απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι η Θεοδώρα Ρούμπογλου η οποία και συμπλήρωσε μόλις μία εβδομάδα συμμετοχής στο reality μόδας.

© 2024 tlife.gr