Site icon TLIFE

Μυρτώ Αλικάκη: «Μου έχει τύχει να φοβηθώ στην προσωπική μου ζωή από σύντροφό μου»

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Κατά φαντασίαν ασθενής».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία με τις κακοποιήσεις εις βάρος των γυναικών αλλά και για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη.

«Ευτυχώς εγώ δεν έχω κακοποιηθεί, αλλά μου έχει τύχει να φοβηθώ στην προσωπική μου ζωή από σύντροφό μου. Γενικά είναι ένα θέμα όλο αυτό, είναι κάτι από πολύ παλιά, η πατριαρχεία και η αίσθηση ότι αυτή είναι δικιά μου, μου ανήκει. Δεν το κάνει απλά ένας επειδή είναι διεστραμμένος άνθρωπος, αλλά είναι βαθιά ριζωμένο. Σίγουρα πρέπει να το ξεριζώσουμε» τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Είμαι περήφανη για τη σχέση μου με τον Πέτρο Λαγούτη, είναι κάτι θαυμάσιο αυτό που έχουμε καταφέρει. Το βασικό κίνητρο ήταν τα παιδιά, αγαπηθήκαμε πολύ, προχωρήσαμε μαζί στη ζωή και όταν έχεις κάνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως τα παιδιά αυτό το πράγμα είναι πολύ κρίμα. Ήμασταν πάντα εκεί μαζί για τα παιδιά» συμπλήρωσε η ηθοποιός για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

© 2024 tlife.gr