Site icon TLIFE

Μυρτώ της Πάρου: Στριμωγμένη στο γκαράζ του πλοίου – «Ήταν μέσα στο καυσαέριο, ούσα σε άσχημη κατάσταση εκ των προτέρων»

Σε μία καταγγελία προχώρησε η μητέρα της Μυρτώς, του κοριτσιού που πριν από 12 χρόνια δέχτηκε φρικτή επίθεση στην Πάρο όπου βρισκόταν για διακοπές μαζί της.

Σύμφωνα με όσα είπε η κα Μαίρη Κοτρώτσου, η οποία μίλησε ζωντανά στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News, η κόρη της στριμώχτηκε στο γκαράζ του πλοίου που επέστρεφε από Αστυπάλαια.

Η κα Κοτρώτσου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα γυρίσαμε το πρωί, τα ξημερώματα από Αστυπάλαια. Όταν είχαμε πάει και πάλι με το ίδιο καράβι είχε παρουσιαστεί και πάλι το ίδιο πράγμα, αλλά δεν είχα δώσει σημασία γιατί δεν ταλιπωρηθήκαμε στην κάθοδο. Σήμερα όμως ενώ το αυτοκίνητο το έχω δηλώσει ότι είναι για ΑμεΑ, ενώ το είπα και στο Λιμεναρχείο αλλά και στον άνθρωπο στην επιβίβαση ότι χρειάζεται λίγο χώρο πίσω για να μπαινοβγαίνει το ΑμεΑ, σήμερα το στριμώξανε. Όχι μόνο το στριμώξανε, το έβαλαν κι άκρη – άκρη.

Μας κατεβάσανε λοιπόν όταν ήταν να βγούμε ένα τέταρτο νωρίτερα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να είναι η Μυρτώ μέσα στο καυσαέριο, ούσα σε άσχημη κατάσταση εκ των προτέρων, γιατί στο σαλόνι πάνω είχε χρειαστεί να της βάλουμε οξυγόνο από παροχή. Όταν διαμαρτυρήθηκα μας πήγαν πιο πέρα, εκεί που κατεβαίνει όλος ο κόσμος.  Με τα πολλά την πήγαν πάνω. Αφού άδειασε το καράβι, μπήκαμε κι εμείς να φύγουμε».

Βγαίνοντας από το πλοίο η μητέρα της Μυρτούς ζήτησε να μιλήσει με έναν υπεύθυνο για την κατάσταση που αντιμετώπισε και της απάντησαν ότι θα πρέπει να μιλήσει με τον ύπαρχο.

«Είπα στον ύπαρχο ότι αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο. (Ήταν ) Αδιάφορος και μου κάνει ”εεε”. Του λέω τι ”εεε”. Του ζήτησα το όνομα του για να κάνω καταγγελία και δεν μου έλεγε το όνομά του. […] Βγάζει και το κινητό του και πάει μπροστά για να με καταγράψει. Του λέω έχω κι εγώ κινητό κι αρχίζει και φωνάζει ”Λιμεναρχείο, Λιμεναρχείο με καταγράφει.” Για κακή του τύχη όμως το αυτοκίνητο του Λιμεναρχείου ήταν πίσω και είχε δει όλη την σκηνή. Έρχεται ο άνθρωπος του Λιμεναρχείου και του λέει ”γιατί με φωνάζεις; φταίει εκείνη ή εσύ, αντί να ζητήσεις συγνώμη”» ανέφερε η κα Κοτρώτσου.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το Live News:

© 2024 tlife.gr