Site icon TLIFE

Νάντια Κοντογεώργη: Η αποκάλυψη για το Κάτω Παρτάλι – «Ήμασταν στα δικαστήρια»

Η Νάντια Κοντογεώργη ήταν καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids» στο Youtube. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο «Κάτω Παρτάλι» αλλά και τις οικονομικές απολαβές της από την κωμική σειρά του Mega.

«Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί και λίγο καλύτερα. Έλεγα πως τα πρώτα 10 χρόνια θα κάνω δεύτερους και τρίτους ρόλους για να αρχίζω να το χτίζω, κι έτσι έγινε. Είχα κάνει και κάποιους πρωταγωνιστικούς αλλά δεν είχα γίνει γνωστή, έκανα σταθερά βήματα και στη δεκαετία ήρθε το “Παρτάλι”. Από εκεί και πέρα άνοιξε ο δρόμος να κάνω τα πρωταγωνιστικά που ήθελα, γιατί ο παραγωγός, αν ο κόσμος ξέρει την άλλη από την τηλεόραση και θέλει να την δει στο θέατρο, θα της εμπιστευθεί ένα μεγάλο θέατρο. Αλλά αυτό χτίζεται» τόνισε η Νάντια Κοντογεώργη.

Όσον αφορά στις οικονομικές της απολαβές από το «Κάτω Παρτάλι», η ηθοποιός γέλασε και αποκάλυψε: «Τα εν οίκο μη εν δήμο. Είναι γνωστό ότι, επειδή το κανάλι έκλεισε, και εμείς ήμασταν στα δικαστήρια, έγινε ένας εξωδικαστικός διακανονισμός και πήραμε ένα ποσοστό από τα χρωστούμενα».

YouTube video player 

© 2024 tlife.gr