Ναταλία Γερμανού: «Συναγερμός» στην εκπομπή της μετά τη χαμηλή τηλεθέαση – Τι ζήτησε η παρουσιάστρια από τους συνεργάτες της

Προβληματισμός γύρω από την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» στον Alpha, με τη Ναταλία Γερμανού να ζητά αλλαγές στη σκαλέτα της εκπομπής εμπλουτίζοντας το κομμάτι της ειδησεογραφίας. 

Όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μετέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας στο «Πρωινό Σου Σου». 

«Είχαν δημιουργηθεί πολλά θέματα, ξέρω ότι είχε δημιουργηθεί γκρίνια και με το κανάλι, ενδεχομένως και με θέματα της παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό είδαμε ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, άλλαξε και το πλατό, εμπλουτίστηκε με περισσότερη ειδησεογραφία η εκπομπή. Ουσιαστικά είναι σαν να ακολούθησε μια εκπομπή που παίζει απέναντι και εννοώ την εκπομπή του Κώστα Τσουρού. 

Εδώ φάνηκε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα γιατί η εκπομπή του Mega ξεκίνησε με μια δυναμική φέτος, αυτό φάνηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε πιο πάνω την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού».

Καλύτερα δε Γίνεται! Δυναμικό Κοινό: 10,4%

Ακόμα δεν Είδες Τίποτα! Δυναμικό Κοινό 13,7%

«Υπάρχουν γκρίνιες από την περσινή σεζόν που έχουν να κάνουν με τη θεματολογία, με τη δυναμική που θέλει να δείξουν οι συνεργάτες της γιατί κι εκεί είχαμε πολύ μεγάλες αλλαγές. Η Ναταλία Γερμανού επί σειρά ετών φιγούραρε με 20% τη ζώνη του Σαββατοκύριακου», κατέληξε ο Γιώργος Σκρομπόλας για την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164