Νατάσα Θεοδωρίδου – Δημήτρης Μπέτας: Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης τους, Χριστιάνας Μπέτα

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της, Χριστιάνας Μπέτα, στη Μύκονο βρέθηκαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Δημήτρης Μπέτας, το βράδυ της Πέμπτης 11/8. 

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, μιλώντας στην κάμερα του Mykonos Live TV δήλωσε υπερήφανη για την κόρη της, όπως υπερήφανος δήλωσε και ο επιχειρηματίας.

«Η βραδιά απόψε είναι του παιδιού μας, είναι η πρώτη της έκθεση. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη Χριστιάνα μας και εγώ και ο πατέρας της. Τα υπόλοιπα της ανήκουν» σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ ο Δημήτρης Μπέτας σχολίασε πως «ό,τι κάνει ευτυχισμένα τα παιδιά μας πρέπει να το στηρίζουμε. Είμαστε ευτυχισμένοι κι εγώ και η Νατάσα που το παιδί μας είναι χαρούμενο με αυτό που ασχολείται».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ξαναείδα τη Νατάσα» πρόσθεσε με χιούμορ στη συνέχεια ο επιχειρηματίας.

Δες το βίντεο από το Mykonos Live Tv:

Διάβασε εδώ επίσης:

Χριστιάνα Μπέτα: Η εξομολόγηση για το πώς ανακοίνωσε στους γονείς της ότι θα ασχοληθεί με τη ζωγραφική

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164