Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Όλες οι αμήχανες στιγμές που απαντούσε για την αναβολή στον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου χώρισαν μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση στη σχέση του.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, το ζευγάρι που οργάνωνε τον γάμο του στη Μύκονο, ο οποίος πήρε πολλές αναβολές, δεν είναι πλέον μαζί, με τον Κώστα Πηλαδάκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Όλες οι φορές που μιλούσε για τον γάμο της

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο το γνωστό μοντέλο, μέσα από τις συνεντεύξεις του είχε εκφράσει την επιθυμία του να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, η ίδια είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου, ωστόσο μετά από ένα διάστημα η μία αναβολή διαδέχονταν την άλλη…

Μάρτιος 2023

Την άνοιξη του 2023 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε εκφράσει την επιθυμία της να ντυθεί νύφη, αφού σε δηλώσεις της στις κάμερες ανέφερε: «Λέω να παντρευτώ, δεν έχω αποφασίσει ημερομηνίες ούτε νυφικό».

Μάιος 2023

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT1: «Θα παντρευτώ το καλοκαίρι αλλά είναι secret wedding. Δεν έχουμε βρει ημερομηνία. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος και σου μιλάω πολύ ειλικρινά γιατί προέκυψε η παράσταση και τρέχω με τις πρόβες και τα σεμινάρια, έχει και ο Κώστας συνέχεια δουλειά, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία»

Καλοκαίρι 2023

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το ζευγάρι δεν είχε κάνει καμία δήλωση για την καθυστέρηση του γάμου, δεν ήταν λίγες οι φορές όμως, όπου η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε ερωτηθεί από ρεπόρτερ για το πότε θα τη δούμε νύφη.

Μετά το περσινό καλοκαίρι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να παραδεχτεί δημόσια πως ο γάμος της με τον Κώστα Πηλαδάκη αναβλήθηκε και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είχε πει: «Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή αλλά πήρε μια αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».

Οκτώβριο 2023

Έπειτα από τις παραπάνω ξεκίνησαν οι φήμες για κρίση στη σχέση τους αλλά και για χωρισμό, με την ίδια να μην παίρνει θέση για όσα γράφονται. Παράλληλα μάλιστα, οι δημόσιες εμφανίσεις τους έγιναν πιο αραιές, γεγονός που πυροδότησε περισσότερα τις φήμες χωρισμού.

Λίγους μήνες αργότερα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε ένα συνέντευξή της στην εκπομπή Γεια σου, ρωτήθηκε ξανά για το θέμα του γάμου και είχε απαντήσει: «Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όλο το καλοκαίρι είχα θέατρο. Δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω. Δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο, υπό πίεση. Θέλω να το χαρώ, οπότε το ανέβαλα προς το παρόν. Πάει προς άνοιξη/καλοκαίρι του 2024. Πριν μερικές μέρες με “χώρισαν”. Δεν ασχολούμαι», απαντούσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Ο «αθόρυβος» χωρισμός

Από τις αρχές του έτους, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις δίπλα στον Κώστα Πηλαδάκη, ενώ οι φορές που μιλούσε για εκείνον ήταν ελάχιστες.

Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει την τελευταία του κοινή εμφάνιση μόλις λίγες εβδομάδες πριν την είδηση του χωρισμού. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχαν διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου είχαν τρυφερά τετ α τετ μεταξύ τους, δείχνοντας αρκετά ερωτευμένοι.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164