Site icon TLIFE

Νίκη Κάρτσωνα: Η αποκάλυψη της ηλικίας της και η απάντηση για τη νευρική ανορεξία

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Κάρτσωνα στην εκπομπή Buongiorno και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε για τους λόγους που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, το μυστικό του γάμου της με τον Νίκο Χατζή, αλλά και τη δουλειά που κάνει με τον εαυτό της.

«Έχω σκεφτεί τη ζωή εκτός Αθήνας εδώ και χρόνια. Πολύ εύκολα θα το έκανα. Πλέον είμαι πολύ κοντά στο όνειρό μου. Αυτό που με έχει κρατήσει και δεν έχω κάνει αυτό το βήμα, είναι ο Φίλιππος. Όταν το παιδί βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που έχει σταθεροποιηθεί… Υπάρχουν φάσεις που μου λείπει η τηλεόραση, υπάρχουν φάσεις που δε μου λείπει γιατί δεν προλαβαίνω, φάσεις που δε μου λείπει γιατί δε μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Αυτό το “τέλος” δε το έχω πει ποτέ. Αφήνομαι στη ζωή… Βασική προτεραιότητα στη ζωή μου έχουν ο Φίλιππος και ο Νίκος…» ανέφερε αρχικά η Νίκη Κάρτσωνα.

«Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, απέχω. Είμαι στα όρια του αντικοινωνικού… Σε ένα ριάλιτι μόδας θα ήμουν πολύ ευγενική κριτής, κι αυτό δε ξέρω αν αρέσει. Έχω δει πολύ αγένεια» είπε σε άλλο σημείο.

«Τη λέω την ηλικία μου, είμαι 47. Δεν ήξερα ότι ο κόσμος ψάχνει την ηλικία μου. Παλιά πρώτο στις αναζητήσεις έβγαινε η ανορεξία, τώρα η ηλικία. Με ενοχλούσε ότι απαντούσα πως δεν έχω νευρική ανορεξία και επέμεναν. Με κουράζει κάποιος να σου απαντάει και να μην ακούς τι σου απαντάει. Ανασφάλειες δεν είχα ποτέ. Οι ανασφάλειές μου ήταν μόνο επαγγελματικές.

Είναι θέμα σεβασμού και θαυμασμού. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τον άντρα μου. Υπήρξαν στιγμές που περάσαμε κρίση, τις διαχειριστήκαμε με πολύ συζήτηση, κατανόηση και αγάπη… Κάνω πολύ σκληρή δουλειά με τον εαυτό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια… Το ταξίδι της αυτογνωσίας είναι πολύ μεγάλο, δε σταματά ποτέ, είσαι για πάντα μαθητής» κατέληξε η Νίκη Κάρτσωνα.

© 2024 tlife.gr