Νικηφόρος: «Δεν ανεβάζω φωτογραφίες με κοπέλες μου γιατί δε θέλω στο μέλλον τα παιδιά μου να έχουν εικόνες μου με άλλες γυναίκες»

Λίγο πριν την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων ο Νικηφόρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη για την «κόντρα» του με την Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και τον λόγο που επιλέγει να κρατά τις σχέσεις του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κόντρα δεν είχα ποτέ με κανέναν. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανέναν. Έχει τύχει να συναντηθούμε με την Κατερίνα Γκαγκάκη» είπε αρχικά  ο Νικηφόρος.

«Δε θα ανέβαζα στα social media φωτογραφίες με μια σχέση μου εκτός αν ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί δε θέλω η γυναίκα που θα παντρευτώ να ξέρει τι έκανα στη ζωή μου πριν, ούτε τα παιδιά μου να έχουν εικόνες του μπαμπά τους με άλλες γυναίκες» εξήγησε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής για τον λόγο που δε δημοσιεύει φωτογραφίες με σχέσεις του,

Σε άλλο σημείο ο Νικηφόρος σχολίασε και τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει τη μπλούζα σε συναυλία της.

«Γιατί πρέπει να έχουν όλοι δημόσιο λόγο και να πουν όλοι τη γνώμη τους; Γιατί να πρέπει όλοι να προσπαθούν να κερδίσουν λίγη προσοχή μέσα από κάποιον άλλον; Μπορούν να χαλάσουν την ενέργειά τους με το να κάνουν πιο όμορφα πράγματα» είπε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164