Site icon TLIFE

Νικηφόρος για Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν σκληρό αυτό που μου είπε, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ σε εκείνη την ηλικία»

Τον Νικηφόρο υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 11/6 στο «The 2night Show».

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και τη διαδρομή του «Promise», που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1+, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πολύ σκληρή κριτική που είχε δεχθεί κατά τη συμμετοχή του στο X-Factor από την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είχε πει πως δεν θα τον ήθελε νικητή του μουσικού σόου.

«Μου είπε ότι έχει όπως έχει φανταστεί κι έχει δει το X-Factor σε όλον τον κόσμο, δεν θα ήθελε να βγει κάποιος σαν κι εμένα νικητής. Ήταν σκληρό. Δεν το επιστρέφω, συνέβη απλά. Δεν θέλω να το χρησιμοποιώ, ήταν μέσα στη διαδικασία. Ένα κεφάλαιο της ζωής μου, έτσι ξεκίνησα. Σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, ήμουν 21. Είναι μέσα στη διαδικασία, αυτό σε εξελίσσει γιατί πρέπει να κάνεις μία πορεία για να φτάσεις στο σημείο αυτό που τραγουδάς να περνά από κάτω. Αν δεν έχεις βιώματα ώστε να πείσεις τον από κάτω, δεν θα πείσεις κανένα. Θα πρέπει να έχεις αυτά τα βιώματα για να είσαι αυτός που θα είσαι όταν θα σε δει ο άλλος από κάτω», είπε αρχικά ο Νικηφόρος.

 

«Της είπα ότι είναι πολύ σοβαρό και σε ένα παιδί σε εκείνη την ηλικία μπορεί να είναι σε συναισθηματική κατάσταση που δεν αντέχει να το ακούσει και να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά. Βέβαια, αν είσαι φτιαγμένος για να κάνεις αυτή τη δουλειά, θα αντέξεις, αλλά το λέω για κάποιον που είναι πιο αδύναμος. Αν γινόταν αυτή η κριτική σήμερα με τα politically correct… Υπάρχει τρόπος», συμπλήρωσε ο Νικηφόρος.

© 2024 tlife.gr