Site icon TLIFE

Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Αυτή είναι η αποθήκη που θα γίνει το γαμήλιο γλέντι στον Πειραιά

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 7/2 είναι πυρετώδεις οι ετοιμασίες για τον γάμο της Χρυσής Βαρδινογιάννη με τον Νικόλαο Ντε Γκρες.

Στις 6 το απόγευμα, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Ραγκαβά και το TLIFE θα σου μεταδώσει ζωντανά στην κάμερα όλες τις λεπτομέρειες μέσα από το Youtube και στα social media!

Ο Άρης Καβατζίκης, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», μετέφερε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι δύο άνθρωποι που δεν έχουμε δει αυτές τις ημέρες ήταν ο μικρότερος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τους δούμε απόψε στην τελετή. (Δες εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Ο ίδιος μάλιστα, αποκάλυψε και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση μετά το μυστήριο και πρόκειται για μια αποθήκη στον Πειραιά, το Castor Place. Είναι μια ιστορική αποθήκη πετρόκτιστη από το 1900.  Θα υπάρχουν μέτρα ασφαλείας, αλλά και ιδιωτικές ασφάλειες,  καθώς στην Ελλάδα βρίσκονται και μέλη της Ισπανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και μέλη από την βασιλική οικογένεια της Δανίας. 

Δες όλες τις λεπτομέρειες

© 2025 tlife.gr