Νίκος Αναδιώτης για εκδηλώσεις ΛΟΑΤΚΙ: «Καλά κάνετε και δεν παίζετε εικόνες, κάποια μεμονωμένα περιστατικά προσβάλλουν»

Εξώδικο έστειλε το κόμμα ΝΙΚΗ κατά του Euro Pride το οποίο φέτος πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Αναδιώτης μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής βρέθηκε στο Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά, ενώ στη συζήτηση συμμετείχε και η ακτιβίστρια Στέλλα Μπελιά. 

«Αρχικά ένα εξώδικο δεν έχει καμία νομική υπόσταση, γίνεται περισσότερο για εντυπωσιασμό. Καλό θα ήταν να μην υπάρχει όλη αυτή η παραφιλολογία για το πόσο “άρρωστοι” και “ανώμαλοι” και κακοί άνθρωποι είμαστε εμείς οι ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι. Συμβαίνει πάρα πολύ και ακούστηκαν απίστευτα πράγματα για το διάστημα που συζητιόταν το νομοσχέδιο», είπε η Στέλλα Μπελιά.

«Τα παιδιά μου τα έχουν δει όλα αυτά κι εγώ απαντάω πάντα με ειλικρίνεια σε ό,τι με ρωτάνε και δεν έπαθαν τίποτα. Πάρα πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν τη λέξη «σεξ» ως κάτι απαγορευμένο και το έχω αντιμετωπίσει ως εκπαιδευτικός», συμπλήρωσε η Στέλλα Μπελιά.

Από μεριάς του για τις διαδηλώσεις και τις παρελάσεις των ΛΟΑΤΚΙ+ ο Νίκος Αναδιώτης επισήμανε: «Δεν είμαστε κατά κανενός τρόπου διαβίωσης και εκφράσεων, αρκεί να τηρούνται τα κατάλληλα μέτρα. Δεν γίνεται τώρα εμείς να πάμε να κλείσουμε το Σύνταγμα επειδή έτσι μας ήρθε. Θέλει μια άδεια, εφόσον είναι αυτό καλά θα κάνουν να είναι ελεύθεροι για αυτό που πρεσβεύουν οι άνθρωποι.

Καλώς κάνετε και δεν παίζετε εικόνες γιατί προσβάλλουν, τα μεμονωμένα περιστατικά για το πώς κάποιοι διαδηλώνουν. Εμείς αυτό θέλουμε να προλάβουμε», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164