Site icon TLIFE

Νίκος Ευαγγελάτος: «Πέφτουν οι τίτλοι τέλους της πέμπτης σεζόν» – Αυλαία για το Live News

Ο Νίκος Ευαγγελάτος το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουλίου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Live News για το καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού του στο Mega για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Όπως ανέφερε στο κλείσιμο της εκπομπής: «Εδώ λοιπόν πέφτουν οι τίτλοι τέλους της πέμπτης σεζόν του Live News στο Mega. Μας χαρίσατε μια ακόμα εξαιρετική χρονιά και όλοι μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Κάθε μέρα, κάθε ιστορία που είδατε, κάθε τι που προσπαθήσαμε να σας μεταδώσουμε, ήταν αποτέλεσμα πολλών ωρών δουλειάς, μεγάλης προσπάθειας όλων.

Των δημοσιογράφων, των τεχνικών, των πάντων. Είχε όμως μια ομπρέλα προστασίας που δεν πρέπει και αυτή να την ξεχνάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος. 

«Αυτά τα 5,5  χρόνια του Live News εδώ στο Mega ήταν χρόνια δημοσιογραφικής ελευθερίας. Δεν επέβαλε κανείς, ούτε ο ιδιοκτήτης του σταθμού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ούτε ο Σταμάτης Μαλέλης, το παραμικρό για να πούμε. Ότι βλέπετε είναι το αποτέλεσμα της δικής μας επιλογής, της δικής μας δημοσιογραφικής έρευνας με την απόλυτη ελευθερία, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο, να κάνουμε τη δουλειά μας», πρόσθεσε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Live News έδωσε ραντεβού για τις 26 Αυγούστου και τη νέα τηλεοπτική του σεζόν στο Mega. 

© 2024 tlife.gr