Νίκος Γκάνος: «Δεν μετανιώνω που είπα στην εκπομπή της Γερμανού ότι δεν με δείχνει η κάμερα, με έφεραν σε αυτό το σημείο»

Ο Νίκος Γκάνος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, την απώλεια των αδελφών του όταν ήταν 14 ετών αλλά και την επίμαχη ατάκα που είχε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Έχασα τα δύο αδέλφια μου στα 14 μου, δεν μπορούσα να το χωνέψω, κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία» αποκαλύπτει ο Νίκος Γκάνος.

«Το βλέπω και είναι αστείο. Ακόμα ανεβάζουν την ατάκα μου στα social media που είχα πει ότι δεν με δείχνουν στην κάμερα. Τύπου mood. Ακόμη γελάω. Αν με ρωτάς αν το μετανιώνω, όχι δεν το μετανιώνω γιατί τότε σκεφτόμουν έτσι, υπήρχε λόγος που σκεφτόμουν έτσι. Με έφεραν σε αυτό το σημείο οπότε δεν το μετάνιωσα, τώρα είναι ένα αστείο. Το βλέπω και γελάω» απάντησε ο Νίκος Γκάνος.

«Φυσικά και έχω απιστήσει. Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Νομίζω το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, μετά από κάποιο σημείο όμως δεν νομίζω ότι παίζει τον ίδιο ρόλο. Πρέπει με τη σχέση σου να είσαι φίλος, να περνάς καλά, να μην βαριέσαι» τόνισε ο τραγουδιστής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164