Νίκος Κουρής: Αποκάλυψη! Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του μετά τις φήμες για κρίση στον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου

Μια γυναίκα από τον καλλιτεχνικό χώρο φαίνεται πως βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Κουρή το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα. Η εν λόγω γυναίκα παίζει πολύ υποστηρικτικό ρόλο σε αυτή την ιδιαίτερη φάση που φαίνεται να περνά ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τρίτης 17/9, το τελευταίο διάστημα μια γυναίκα από τον χώρο του τραγουδιού βρίσκεται στο πλευρό του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για μια νέα σχέση.

«Υπάρχει μια γυναίκα που είναι στο πλευρό του Νίκου Κουρή, το υπογραμμίζω, δε μιλάμε για μια νέα σχέση ή κάτι καινούργιο, απλά υπάρχει μια γυναίκα, η οποία είναι στο πλευρό του αυτό το διάστημα. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη από κάποιον άνθρωπο δίπλα του, με υποστηρικτικό ρόλο» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, τους τελευταίους μήνες ζουν σε ξεχωριστά σπίτια, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα μέσα από δημοσιεύματα. Ωστόσο μέχρι στιγμής και οι δυο αποφεύγουν να απαντήσουν για το τι πραγματικά συμβαίνει στον γάμο τους και το αν έχουν χωρίσει ή όχι, ή αν πρόκειται απλώς για μια παροδική κρίση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164