Site icon TLIFE

Νίκος Μουτσινάς: Τα “γαλλικά” στον αέρα της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”! (video)

Στο τελευταίο βίντεο της Χρυσής Τηλεόρασης για σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να σχολιάσει το Big Brother και συγκεκριμένα τον καβγά της Άννας Μαρίας και της Ραμόνα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” επέλεξε να μην κάνει κανένα σχόλιο. Αυτό που είπε στη συνέχεια, όμως, ήταν ιδιαίτερα κοφτερό…

«Μπράβο! Θα ήθελα να σχολιάσω αυτό που είδα αλλά βαριέμαι. Βαριέμαι τα μηνύματα μετά. Κουράστηκα», είπε με το ανάλογο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια πρόσθεσε με ειρωνεία: «Είναι η καλύτερη παίκτρια που υπάρχει σε reality η Άννα Μαρία. Μπράβο! Μπραβο! Κάντε κέφι να γλιτώσουμε μηνύματα»!

Λίγα λεπτά αργότερα, στη στήλη των μηνυμάτων, ένα… γαλλικό που ξέφυγε από τον Νίκο Μουτσινά, έφερε μια σχετική αναστάτωση στο πλατό.

«Να μαλ…! Κλείσε την! Αγγελική πατήστε το κουμπί. Ρίξε μαύρο! Θα πας σε γραμμή βοήθειας; Μιλάς με το κανάλι; Είναι ο κ. Αλαφούζος; Μας διώχνει; Πες του ότι φεύγουμε μόνοι μας. Πιστεύω ήρθε η ώρα να βγάλουμε και μια γραμμή να είναι όλο… ωραίος ο φάκελος στο δικαστήριο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τα γαλλικά του Νίκου Μουτσινά

Πηγή: zappIT

© 2024 tlife.gr