Για τον τρόπο που κάλυψε η ΕΡΤ το θέμα της διαδήλωσης για τα Τέμπη, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε ο ένας εκ των τριών γιών του σε πολύ μικρή ηλικία μίλησε ο Νίκος Υποφάντης στην εκπομπή Buongiorno και στη δημοσιογράφο, Ράνια Θεοδωρακοπούλου.
«Η ΕΡΤ είναι η κρατική τηλεόραση, έχει ένα διευθυντήριο που τις περισσότερες φορές ακολουθεί τους δρόμους της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Για μένα είναι υπερβολική η αντίδραση απέναντι στην ΕΡΤ…Εγώ αν ήμουν στην ΕΡΤ θα το κάλυπτα από την αρχή μέχρι το τέλος με πολυκάμερο» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Υποφάντης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Όταν είχα τον πρώτο μου γιο 9 μηνών, περίμενε η σύζυγός μου να κάνουμε το πρώτο μας Πάσχα μαζί. Της είπα ότι έχω μια αποστολή και θα πρέπει να λείψω για δυο μέρες, τι να της έλεγα ότι δεν ήξερα πόσο θα λείψω; Τελικά μείναμε εκεί αποκλεισμένοι έντεκα μέρες. Με έπαιρνε πρωί, μεσημέρι, βράδυ και με χώριζε. Όταν γύρισα πίσω μου είπε ότι δε ξέρει αν θέλει να κάνει άλλα παιδιά μαζί μου αν είναι η ζωή μας να είναι έτσι. Τελικά ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας, και κάναμε και ένα τρίτο» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο για τη σύζυγό του.
Ο Νίκος Υποφάντης μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του γιου του. «Πέρασε αυτό τώρα, είναι καλά, είναι λεβένταρος. Αυτό που θέλω να πω σε όλους τους γονείς που τυγχάνει τα παιδιά τους να περνάνε τόσο σοβαρό πρόβλημα, να έχουν πίστη στους επιστήμονες, ξέρουν τι να κάνουν. Δεν είναι εύκολο να ακούς ότι το παιδί σου έχει καρκίνο, δεν είναι εύκολο. Ζορίζεσαι. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ» είπε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ