Ντάνιελ Νούρκα: Αποκαλύπτει πώς θα αξιοποιήσει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor

Ο Ντάνιελ Νούρκα, ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024, λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό, βρέθηκε στο Fay’s Time μιλώντας για την πορεία του αλλά και την επιτυχία του στο παιχνίδι. 

Ο 27χρονος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις οικονομικές δυσκολίες και τα διαστήματα που ζούμε με το ταμείο ανεργίας, έχοντας πάντα αισιοδοξία για το μέλλον του. 

 «Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι “κάτι θα έρθει”.

Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι “κάτι θα έρθει”. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα. 

Για το πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε: «Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164