Ντάνιελ Νούρκα: Ποιος είναι ο νικητής του φετινού Survivor – Η αλβανική καταγωγή, το modeling και ο «αθόρυβος» έρωτας με την σύντροφό του

Ο Ντάνιελ Νούρκα ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024. Ο 27χρονος ο οποίος ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, χθες βράδυ κέρδισε στις μονομαχίες του τελικού, εξασφαλίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ μαζί με το τρόπαιο του νικητή.

«Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors, εγώ απλά πετούσα κρίκους» δήλωσε συγκινημένος αμέσως μετά τη νίκη του.

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει γεννηθεί στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του σε ηλικία 5 ετών. Στην αρχή είχε έρθει μόνο ο πατέρας του και στη συνέχεια, ήρθε όλη η οικογένεια, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα χαρτιά τους. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο Κιάτο, ενώ στα 18 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

Οι δύο μεγάλες του αγάπες είναι η υποκριτική και το ποδόσφαιρο, ωστόσο οι συγκυρίες δεν τον είχαν βοηθήσει, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, για να ασχοληθεί με αυτά.

Η μεγάλη δημοσιότητα ήρθε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο Mega.

Η υποκριτική και το modeling

Το μεγάλο του όνειρο ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο οι συγκυρίες δεν το βοηθούσαν για να τα καταφέρει. Ο ίδιος αποφάσισε να γραφτεί σε μία σχολή για να σπουδάσει υποκριτική και όπως όλα δείχνουν, του βγήκε σε καλό.

«Ως ηθοποιός έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για λίγο μια διαφορετική ζωή. Σε μία ζωή πολλές διαφορετικές ζωές. Είναι μαγικό να καταφέρεις να μπεις στο ρόλο και να γίνεις κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτό είναι για μία-δύο ώρες. Να ταξιδεύεις μέσα στις ζωές των άλλων σ’ έναν κόσμο που πλάθει κάποιος άλλος», εξομολογήθηκε στο Down Town.

Το modeling υποστηρίζει πως μπήκε αναπάντεχα στην ζωή του, όταν μία φίλη του τον πρότεινε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και εκεί ξεκίνησε το ταξίδι στο χώρο της μόδας.

Η καταγωγή και ο ρατσισμός

Σε συνέντευξή του στο Mega ο Ντάνιελ Νούρκα είχε μιλήσει για την καταγωγή του και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί: «Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, έχω γεννηθεί εκεί και πέντε χρονιών ήρθα στην Ελλάδα. Ρατσισμός υπάρχει. Το να είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι, είναι ακραία μορφή ρατσισμού. Δεν έχω κρύψει ποτέ την καταγωγή μου. Στο σχολείο πολλές φορές ένιωθα ότι είμαι διαφορετικός από τους άλλους, επειδή είμαι από την Αλβανία, αλλά δεν έχω υποστεί bullying», είχε αναφέρει ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο Ντάνιελ Νούρκα στο Survivor 2024

Ο 28χρονος ανήκει στους παίκτες – προσθήκες του φετινού Survivor, καθώς ο ίδιος ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη έναρξη του παιχνιδιού. Έχοντας στόχο τη μεγάλη βραδιά του τελικού, ο Ντάνιελ Νούρκα τα κατάφερε! 

Στην βραδιά του ημιτελικού είδαμε για πρώτη φορά τον φιναλίστ του Survivor να συναντά την σύντροφό του με την οποία αντάλλαξαν φιλιά μπροστά στην κάμερα. Πρόκειται για μια «αθόρυβη» σχέση, αφού κατά την πορεία του στο παιχνίδι, ο Ντάνιελ Νούρκα δεν συνήθιζε να μιλά για την προσωπική του ζωή. 

«Επιτέλους, μετά από τα έπαθλα επικοινωνίας που είχα… ματώσει για να κερδίσω και να ακούσω την κοπέλα μου, την είδα από κοντά! Είναι τρομερό το συναίσθημα που από ένα ηχητικό, ή μια βίντεοκλήση, ξαφνικά πας στο live», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα στην πρώτη συνάντηση με την σύντροφό του μετά τη συμμετοχή του στο Survivor. 

Ο Ντάνιελ Νούρκα τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Ιουνίου σήκωσε το τρόπαιο του φετινού Survivor και όλοι ήταν εκεί να πανηγυρίσουν μαζί του!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164