Site icon TLIFE

Ντέμη Γεωργίου – «Μας είπε ότι αν κλείσει τα μάτια της, θα “φύγει”»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου, η οποία υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη ενώ εργαζόταν στην Πάρο. H 39χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη.

«Την βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση»

«Το ζήσαμε από πολύ κοντά όλο αυτό το γεγονός. Η Ντέμη είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, δεν ένιωθε τα άκρα της, είχε μουδιάσματα, αρκετές ενοχλήσεις, ωστόσο διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα οπότε η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ήταν για γαστρεντερίτιδα», εξομολογήθηκε στο Mega η στενή της φίλη, Αντριάννα Μανέτα.

«Αισθανόταν αρκετή δυσφορία και δεν πήγαινε στο εστιατόριο. Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβαν ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό γιατί άρχισε να ενημερώνει εμάς, τους πιο οικείους της, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα “φύγει”, αυτά ήταν τα τελευταία της μηνύματα. Εκεί κατάλαβε και η συνέταιρός της και σύντροφός της ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό. Έκλεισε το μαγαζί νωρίτερα, όταν την βρήκε στο σπίτι την βρήκε ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν ήταν ζωντανή.

Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, ήρθε το ΕΚΑΒ την επανάφερε στη ζωή, την πήγαν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε ελικόπτερο κανένα. Τη φέρανε στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί αλλά πλέον η κοπέλα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν από το Κρατικό Νίκαιας είδαν ότι δεν είχε και τα όργανά της, είχαν μολυνθεί όλα, ήταν σε μια πολύ τραγική κατάσταση, δε μας έδωσαν καμία ελπίδα» πρόσθεσε η Αντριάννα Μανέτα.

«Χθες Δευτέρα είχε κλείσει να κάνει αναλυτικές εξετάσεις αλλά δεν πρόλαβε», κατέληξε η στενή της φίλη.

Ντέμη Γεωργίου: Το τελευταίο «αντίο»

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της πρώην παίκτριας του Masterchef θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με ανάρτηση των φίλων της μέσα από τα social media, η επιθυμία της Ντέμης Γεωργίου ήταν να είναι όλοι εκεί ντυμένοι στα λευκά.

«Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρουν στο βίντεο οι στενοί της φίλοι, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.

© 2024 tlife.gr