Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου που του «χρέωσαν»: «Ήταν λίγο περίεργο και δεν θα ήθελα να το συνεχίσω»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλα και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση πριν από μήνες με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Με φλερτάρουν και φλερτάρω, οι εποχές όμως έχουν αλλάξει λόγω της εικόνας. Πλέον οι νέοι ασχολούνται περισσότερο με τα κινητά τους. Με εμποδίζει ότι είμαι γνωστός στο να προσεγγίσω μία γυναίκα. Όσοι δεν με ξέρουν, έχουν φτιάξει μία άλλη εικόνα για εμένα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευόμουν, ίσως δύσκολα. Δε μου λέει κάτι ο γάμος» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Η γυναίκα που θα κερδίσει τη ψυχή μου δεν πρέπει να λέει ψέματα. Καθαρό βλέμμα, καθαρό χαμόγελο, να έχει έναν κόσμο που να έχω να πω κι εγώ κάτι μαζί της, να μπορώ να συζητήσω. Είμαι ρομαντικός» πρόσθεσε επίσης ο ηθοποιός.

Για τη σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου που του «χρέωσαν», ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Ήταν λίγο περίεργο για εμένα και δεν θα ήθελα να το συνεχίσω και να πω παραπάνω. Δε μου είχε ξανατύχει και γιατί δεν ίσχυε. Να έλεγα ότι ίσχυε, ok να κρυφτώ, να πω…»

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164