Ο Γιάννης Στάνκογλου για το δημοσίευμα περί σχέσης με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου φάνηκε άρρωστο, ήταν εντελώς fake»

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν μπορούσαν να μη ρωτήσουν τον γνωστό ηθοποιό και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μπλέχτηκα σε έναν κυκεώνα δημοσιευμάτων, χωρίς να έχει γίνει και τίποτα. Ήταν εντελώς fake. Ταράχτηκα πάρα πολύ. Ξύπνησα εκείνη τη μέρα και είδα μηνύματα στο κινητό, διάβασα μετά τα δημοσιεύματα. Δεν υπήρχε καν η σχέση. Είδα εκπομπές που έκαναν την αναπαραγωγή και να είναι σίγουρες όλες οι εκπομπές ότι το ήξεραν. Μα τι ξέρατε; Ούτε εγώ δεν το ήξερα. Εσείς πώς το ξέρατε; Αυτό μου φάνηκε άρρωστο. Να υπήρχε μια υπόνοια ότι υπάρχει ένα πρόσωπο, να βάλεις την ουρά στα σκέλια αλλά χωρίς τίποτα μου φάνηκε κάπως…» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Αναφερόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε: «Αρχικά πήρα τον άνθρωπο που έβγαλε πρώτος την είδηση, και του λέω “Θα σου άρεσε να στο έκαναν εσένα αυτό;”. Ευτυχώς που μίλησα στην κόρη μου το ίδιο βράδυ και της είπα ότι υπάρχει αυτό και πως δεν ισχύει. Τους είπα ότι αν συμβεί κάτι θα είμαι ο πρώτος που θα τους το πει και όχι κανάλι ή εκπομπή. Η κόρη μου πήγε σχολείο και την ρωτούσαν. Μερικές φορές χρειάζεται να έχεις και δικηγόρους φίλους. Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα όλο αυτό».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164