Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας παλεύει να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή – Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

«Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» με όχημα την ιστορία του Ανδρέα Βρεττού, του Doc, που επιστρέφει στη ζωή μετά το τραύμα της απώλειας της μνήμης, καθήλωσε, τη σεζόν που μας πέρασε, εκατομμύρια τηλεθεατές. Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha θα μας συναρπάσουν, έχοντας ως κεντρικό άξονα αφήγησης τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Doc  και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19.

«Προσοχή», απόψε στις 22:30

Επεισόδιο 05

Προκειμένου να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή, ο Ανδρέας ασχολείται με δύο περιστατικά ταυτόχρονα, διαφωνώντας με την προσέγγιση της Χριστίνας, αλλά και τη διάγνωση της Άννας. Στην τελευταία μάλιστα καταλογίζει ότι δε βλέπει καθαρά λόγω των προσωπικών της θεμάτων, πράγμα που τη θυμώνει πολύ. Παράλληλα, η Κέλλυ γοητεύεται από τον Γρηγόρη και εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Χειρουργική, θέλοντας να παρατήσει την Παθολογία. Και ενώ ο Αλέξανδρος προτείνει στη Σοφία να βγουν το βράδυ οι δυο τους, ο Ανδρέας φαίνεται πως πέφτει έξω στις διαγνώσεις και των δύο περιστατικών. Αυτό θα είναι μια πολύ καλή αφορμή για τον Σταθάτο, ώστε να του πει ανοιχτά πως ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της θέσης του διευθυντή.

Αυτή τη φορά η ιατρική ομάδα του Μέριμνα έχει να αντιμετωπίσει δύο πολύ σοβαρά και ιδιαίτερα περιστατικά. Η πρώτη περίπτωση αφορά τη Λουκία (Λυδία Τζανουδάκη), η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και μερικές μέρες, έχοντας προβληματίσει πολύ τους γιατρούς αφού κάθε θεωρία που έχουν για τους λόγους της νοσηλείας της καταρρίπτεται μετά από λίγο. Όταν με έκπληξη ανακαλύπτουν τι της συμβαίνει, χρειάζεται να της μεταφέρουν τα πολύ δύσκολα νέα και τις συνέπειες που θα έχουν στη ζωή της.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Μασούντ (Νίκος Γκόντσι), έναν Ιρανό που παντρεύτηκε Ελληνίδα και έκτοτε ζει στην Ελλάδα, έχοντας ένα γιο, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα για τη χώρα του πατέρα του. Ο Μασούντ έχει κανονίσει ένα μεγάλο ταξίδι με το γιο του Βασίλη (Χόβικ Καραμπετιάν) ώστε να γνωρίζει την κουλτούρα του πατέρα του, αλλά κανείς από τους δυο δεν είναι πλέον σίγουρος ότι θα προλάβουν να κάνουν αυτό το ταξίδι μαζί.

Η εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία

Τα νέα επεισόδια της σειράς μιλούν για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid-19, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή, αφού η συνθήκη του Covid -19 έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Αντρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη. Μετά τη σύλληψη του Μάρκου Μαλτεζά στην Παθολογική Κλινική υπάρχει νέα διευθύντρια, η Χριστίνα Λαμπρινού. Και ο Doc πρέπει να υπερασπιστεί την ομάδα του και τη μέθοδο εργασίας του καθώς η νέα διευθύντρια θέλει να μετατρέψει την Παθολογική Κλινική σε φρούριο επαγρύπνησης απέναντι σε μελλοντικές πανδημίες.

Ο Αντρέας μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση

Ο Αντρέας καταλαβαίνει ότι έχει μόνο μια ευκαιρία να σώσει τη μέθοδό του και το τμήμα του: να αντιμετωπίσει μια δύσκολη πορεία ιατρικών και ψυχολογικών δοκιμασιών που θα του επιτρέψουν να ανακτήσει τον πραγματικό του ρόλο. Να επιστρέψει στην Παθολογική Κλινική ως διευθυντής.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανακτήσει όλη την πρόοδο που έχει σημειώσει η ιατρική επιστήμη τα τελευταία δώδεκα χρόνια, αλλά επιπροσθέτως πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του προμετωπιαίου λοβού, το οποίο του προέκυψε μετά τον πυροβολισμό του και το οποίο τον βάζει σε μια κατάσταση να λέει ό,τι του περνάει από το μυαλό, χωρίς φίλτρα: μια πολυτέλεια που ένας διευθυντής δεν μπορεί να έχει.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ – Μόνο η αγάπη μπορεί να επουλώσει τις πληγές

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164