Λίγο νωρίτερα έφυγε από την εκπομπή του σήμερα, 4 Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας προκειμένου να βρεθεί στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και να πει το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξη Κούγια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής διατηρούσε μια πολύ καλή σχέση με τον ποινικολόγο, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε για σχεδόν τρία χρόνια με τον καρκίνο.
Ο Γιώργος Λιάγκας, έφτασε στην εκκλησία για την εξόδιο ακολουθία λίγο πριν η σορός του Αλέξη Κούγια μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή.
Αφού άναψε ένα κερί στη μνήμη του, μίλησε στο Newsit και την Ειρήνη Πεϊβάνη, αναφέροντας πως αδυνατεί ακόμα να πιστέψει ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν είναι πια στη ζωή.
«Μόλις ήρθα από την εκπομπή. Δεν πρόλαβα. Πίναμε κάθε μέρα τον καφέ μας το πρωί και τα λέγαμε. Εγώ σαν να μην το πιστεύω ακόμα. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Ήταν πολύ δυναμικός για να συνηθίσουμε στο ότι έφυγε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ