Ο Γιώργος Πατούλης μιλά ανοιχτά για τη σύντροφό του: «Η Αναστασία έχει ανώτατες σπουδές και είναι αυτάρκης»

Ο Γιώργος Πατούλης έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» και μίλησε ανοιχτά για τη σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε μιλώντας στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα στην αγαπημένη του, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του ακόμη και σε κάθε εμφάνιση που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Είναι αλήθεια ότι περνάω καλά και είμαι καλά με τη σύντροφό μου. Για να μπορείς να δημιουργείς, οφείλεις να είσαι ισορροπημένος. Οφείλω να πω ότι η Αναστασία είναι ένας άνθρωπος, επιστήμονας, η οποία αυτή τη στιγμή την ενδιαφέρει πολύ και η τοπική αυτοδιοίκηση. Έτσι και αλλιώς έχει δουλέψει σε αυτή. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είναι και η δουλειά της αυτή, να είναι δίπλα μου. Η Αναστασία έχει κάνει ανώτατες σπουδές και η επιστήμη της είναι ανθρωποκεντρική. Η δουλειά της σχετίζεται με την αυτοδιοίκηση» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης.

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το όνομα. Ο γιος μου είναι ένα άριστο παιδί και είμαι ευτυχισμένος που είναι ο μεγάλος μου γιος. Προφανώς είμαι σίγουρος ότι θα αποδεχτεί και το μικρότερο μέλος της οικογένειας. Ξέρει να προσέχει τον εαυτό της, είναι αυτάρκης. Εγώ είμαι κοντά της» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πατούλης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164