Ο Πέτρος Λαγούτης «αδειάζει» τους «Παγιδευμένους»: «Ήρθε και μας καταρράκωσε, υπήρξαν στιγμές που υποφέραμε»

Κόλαφος ο Πέτρος Λαγούτης στην κοινή του συνέντευξη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, καλεσμένοι στη Ναταλία Γερμανού.

Οι δύο ηθοποιοί οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή, μίλησαν για τη συνεργασία τους στους «Παγιδευμένους» με αφορμή το φινάλε της σειράς του ANT1.

Προς έκπληξη της παρουσιάστριας, ο Πέτρος Λαγούτης πέρασε σε αποκαλύψεις για το κλίμα της συνεργασίας του, δηλώνοντας πως ο ίδιος και η σύντροφός του έφτασαν σε σημείο να… υποφέρουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε…

«Συνέβησαν πράγματα που εγώ στα 25 χρόνια που δουλεύω, δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω δημόσια αυτά τα πράγματα, θα πω χωρίς να θίξω κανέναν και να αναφερθώ σε κάποιον συνάδελφο – δεχτήκαμε συκοφαντία που η συκοφαντία ταυτόχρονα σημαίνει κα παραπληροφόρηση. Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που παραπληροφορήθηκε, όλο αυτό για εμένα ήταν σοκ, δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ τόσα χρόνια στη ζωή μου», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ και υπήρξαν πολλές φορές που υποφέραμε. Διέρρευσαν κάποια πράγματα που έστρεψαν κόσμο εναντίον μας,  τα οποία ήταν αναληθή, για αυτό μιλάω για συκοφαντία», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

«Είναι και το κοντρόλ σοκαρισμένο, δεν έχουν βάλει ακόμα έναν τίτλο, έχουν μείνει σοκ οι άνθρωποι», σχολίασε για τους συνεργάτες της στο κοντρόλ η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164