Ο Σπύρος Μαρτίκας για τον γάμο του με την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα καλέσω όλο το Κερατσίνι»

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στο Breakfast@Star με αφορμή το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, Exathlon, αλλά και τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται με την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου. 

Σε ερώτηση για το εάν ο ίδιος δέχτηκε πρόταση για το νέο αγωνιστικό παιχνίδι: «Μεγάλωσα πια και αγωνιστικά δεν θα μπορούσα να ανταπκριθώ. Δεν με έχουν προσεγγίσει ποτέ για το παιχνίδι», απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όσο για το ποιον θα ήθελε να δει στη θέση του παρουσιαστή: «Δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα καινούργιο πρότζεκτ στον Άγιο Δομίνικο και να μην είναι ο Γιώργος Λιανός. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Κωνσταντίνο Βασάλο ως παρουσιαστή και νομίζω ο Ντάνος δεν έχει την εμπειρία να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο».

Σχολιάζοντας τη φετινή σεζόν του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Είναι η πιο χαζή χρονιά που μπορεί να δει κάποιος το παιχνίδι».

Ο Σπύρος Μαρτίκας για τον γάμο με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε για την πρόσφατη φωτογάφιση που έκανε η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου ντυμένη νύφη…

«Πριν την πρόβα νυφικού, προηγείται μια πρόταση γάμου. Οπότε, να γίνει πρώτα η πρόταση, να σας καλέσω όλους να είστε εκεί γιατί θέλω να είστε όλοι καλεσμένοι εκεί και μετά πάμε σε μια επίσημη πρόβα νυφικού. Θέλω να καλέσω όλο το Κερατσίνι, να κλείσω εδώ μια πλατεία που έχουμε, να φέρω και τον Τριαντάφυλλο να τραγουδήσει και να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι», απάντησε στην κάμερα του Star ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164