Ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε στην Ελλάδα: «Είδατε; Για όσους λέγανε πως θα μέναμε Αμερική… Πάρτε τα τώρα!»

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στην Αμερική.

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 τους συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον πρόεδρο του κινήματος «Κινήματος Δημοκρατίας» να κάνει μία μικρή δήλωση.

«Είδατε; Για όσους λέγανε πως θα μέναμε Αμερική. Πάρτε τα τώρα. Πάντα η βάση μας είναι η Ελλάδα. Από τότε που έγινα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουνε μπόλικα ταξίδια. Καλημέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του θα περάσουν τις γιορτές στην Ελλάδα, με τον πολιτικό να περιοδεύει ανά την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164