Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Live News: «Το θέμα για το Πόθεν Έσχες είναι λήξαν»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, τρεις ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές της Κυριακής βρέθηκε ζωντανά στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, για να δώσει απαντήσεις για τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και φυσικά για το Πόθεν Έσχες του, το οποίο τις τελευταίες ημέρες είναι στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σε ερώτηση για το πόθεν έσχες του, μίλησε για τη δεύτερη εταιρεία, για την οποία αποκαλύψεις είχε κάνει χθες ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης.

«Το σπίτι αυτό ανήκει σε μένα στο τέλος της χρονιάς. Στο τέλος της χρονιάς το ακίνητο είναι στο όνομά μου και αυτή η εταιρεία ήταν ένα κομμάτι, που το έχω δηλώσει… Σήμερα αυτή η εταιρεία δεν είναι ενεργή και αυτό δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη. Να ανοίξουν την πλατφόρμα για όλους, για το 2023 για να καταθέσουμε όλα τα στοιχεία. Παρουσίασα όλη τη χρονιά και του συζύγου μου. Να δείξουμε όλοι τα στοιχεία μας, εκείνοι δεν έχουν καταθέσει πόθεν έσχες» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τιμή μου που θέλουν να με ελέγξουν τόσο πολύ. Οι εταιρείες που έχω είναι στην παρουσίαση που έκανα. Είναι μία εταιρεία και μία οντότητα» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Με παρακαλάει ο κόσμος όπου πάω να μιλήσουμε για τα προβλήματά του. Εγώ το κλείνω το θέμα. Το θέμα είναι λήξαν. Όταν ανοίξει η πλατφόρμα, όλοι μαζί… Το θέμα είναι λήξαν. Ο ελληνικός λαός απαιτεί πολιτική συζήτηση και όχι πολιτικό παιχνίδι».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164