Site icon TLIFE

Ο Θοδωρής Αθερίδης στο Στούντιο 4: «Οι ηθοποιοί είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Μπιμπίλα να μας πει ποιος πέθανε»

Για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του και τον τρόπο που τη διαχειρίστηκε μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τετάρτης 4/9. Ο ηθοποιός πέρα από την απώλεια της μητέρας του αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μπιμπίλα που έχει αναλάβει τον ρόλο να τους ενημερώνει για το ποιος ηθοποιός πέθανε και ποιος όχι.

«Η μητέρα μου ήταν 92,5 όταν πέθανε. Τα τελευταία δυο χρόνια είχε σπάσει το ισχίο της κι ενώ ήταν μια γυναίκα που μαγείρευε, δε ξανατόλμησε να σηκωθεί ενώ μπορούσε. Πέφτοντας στο κρεβάτι άρχισε να έχει και τα πρώτα σημάδια άννοιας. Έκανε μια ουρολοίμωξη, μετά είχε κι ένα άλλο πρόβλημα. Κάποια στιγμή έκανε νεφρική ανεπάρκεια και πέθανε.

Δε στενοχωρήθηκα για τη μαμά μου γιατί για αρκετά χρόνια, τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια που είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, ήταν περιτριγυρισμένη από πολλή αγάπη, από ανθρώπους που την αγαπούσαν και τη φροντίζαμε. Έφυγε πλήρης ημερών και με πολλή αγάπη…» είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Οι δημοσιογράφοι πολλές φορές θέλετε να βγάλετε μια είδηση που κάποιος θέλει να κρύψει για κάποιο άλλο λόγο. Κι εσείς δε το κάνετε γιατί είστε αναίσθητοι, το κάνετε γιατί ο ανταγωνισμός σας οδηγεί εκεί, είναι το “ποιος θα το βγάλει πρώτος”. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Μπιμπίλα να μας πει ποιος πέθανε και ποιος έπαθε τι. 

Είναι περίεργο παιδί ο Σπύρος. Παλιά είχε αναλάβει και έκανε όλες τις φορολογικές δηλώσεις όλων των ηθοποιών αφιλοκερδώς. Ήξερα από φορολογικά και τους την έκανε σωστά για να τους βοηθήσει να κερδίσουν χρήματα. Μετά άρχισε με τις κηδείες, πέθανε ο ένας, πέθανε ο άλλος» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

© 2024 tlife.gr