Site icon TLIFE

Οδυσσέας Σταμούλης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για τον θάνατο του 11χρονου γιου του

Τον Οδυσσέα Σταμούλη φιλοξένησε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης 9/10.

Ο ηθοποιός, μέσα σε όλα, έκανε και μια μικρή αναφορά στον γιο του που πνίγηκε το καλοκαίρι του 2023 στην Ικαρία. Ο Οδυσσέας Σταμούλης εξήγησε γιατί δε θέλει να αναφέρεται δημόσια στην απώλεια του γιου του, αλλά και στο πως η δουλειά του τον βοήθησε να «θεραπευτεί» σε ένα βαθμό.

«Είμαι όσο καλά μπορώ να είμαι, με την έννοια του ότι προσπαθεί κανείς να δει την κάθε μέρα σαν μια καινούργια μέρα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τι να πει κανείς τώρα. Τώρα λέμε για τις κωμωδίες στο θέατρο. Δε ξέρω. Έχει ο άνθρωπος μια ικανότητα να ζει μέχρι να πεθάνει, δε ξέρω πως γίνεται αυτό… » ανέφερε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

«Θέλω να πω δυο λόγια πάνω σε αυτό. Δε θέλω να μιλάω για τον πιτσιρικάκο μου γιατί μου φαίνεται άδικο για κάποια άλλα παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έτυχε να είναι αναγνωρίσιμοι. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο, είτε είναι γνωστοί είτε όχι. Το να σου λείπει το παιδί σου είναι το ίδιο όποιος κι αν είσαι. Γι’ αυτό και αποφάσισα να μην τον θυμάμαι δημόσια.

Εδώ υπάρχει μια εξαίρεση. Είναι οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Θέλω να κάνω μια παράκληση, να μείνουν ενωμένοι… να κυνηγήσουν την υπόθεσή τους μέχρι τέλους και να σκεφτούν πόση δύναμη παίρνουμε από αυτούς. Δε ξέρετε πόση δύναμη παίρνω όταν τους βλέπω να αγωνίζονται. Αυτό ήθελα να πω σχετικά με χαμούς παιδιών» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Σας παρακαλώ να το αφήσουμε τώρα αυτό» πρόσθεσε, στη συνέχεια, θέλοντας να ολοκληρώσει το θέμα.

«Επί χρόνια πίστευα ότι κανέναν δεν αφορά τι περνάει ο ηθοποιός στα προσωπικά του, κι ακόμα το πιστεύω…Πάνω στη σκηνή έπιασα τον εαυτό μου να ντρέπεται γιατί θεραπευόμουν κι εγώ… Δε ξέρω αν η τέχνη θεραπεύει ή αυτό που κάνεις» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

© 2024 tlife.gr