Ομόφυλα ζευγάρια – Η μητέρα της Νικολέτας για τις δηλώσεις Μητσοτάκη: «Και οι δύο είναι μανούλες που αγαπούν το παιδί τους»

Στη συγκινητική ιστορία της Κατερίνας και της Νικολέτας αναφέρθηκε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η Κατερίνα και η Νικολέτα είναι μαζί τα τελευταία 11 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Αλλά, ο καρκίνος που «χτύπησε» την Κατερίνα, μπήκε ξαφνικά στη ζωή τους και οι δύο γυναίκες ελπίζουν να αλλάξει το νομικό πλαίσιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, προκειμένου το παιδί που έχουν να μην πάει σε ίδρυμα – όπως προβλέπει το ισχύον νομικό πλαίσιο – στο ενδεχόμενο θανάτου της ασθενούς.

Η κα Άννα Μπελικιώτη, μητέρα της Νικολέτας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Fay’s Time» για να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ.

«Πιστεύω ότι όλα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Τώρα αναμένουμε. Πιστεύω ότι ανακουφιστήκαμε αρκετά. Κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του να είναι ευτυχισμένα, να είναι χαρούμενα. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει αγάπη. Τα κορίτσια μου με έκαναν γιαγιά, με έκαναν ευτυχισμένη, τις βλέπω πόσο αγαπημένες είναι και πόσο όμορφα ζουν και με τι αγάπη μεγαλώνουν αυτό το παιδί, που ειλικρινά δεν νομίζω ότι κάποιος γονιός θέλει κάτι άλλο για τα παιδιά του. Και η Νικολέττα είναι μαμά και η Κατερίνα είναι μαμά, είναι δυο μανούλες που αγαπούν το παιδί τους» ανέφερε η μητέρα της μιας γυναίκας.

 

«Είναι αόρατα και τα παιδιά και οι γονείς. Πριν ένα μήνα η Νικολέττα έπρεπε να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, γιατί η Κατερίνα ήταν άρρωστη, έτρεμε η ψυχή της τι θα της πουν. Τυπικά δεν έχει δικαίωμα. Ούτε ταξίδι δεν μπορούν να πάνε. Ούτε εγώ μπορώ να πάω στο σχολείο να πάρω το παιδί. Αυτό δεν είναι λογικό» τόνισε η κ. Μπελικιώτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164