Site icon TLIFE

Οργισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά την παραίτηση της Ναταλί Κάκκαβα – «Έτρεμε, έκλαιγε στο σπίτι»

Η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε στη Super Κατερίνα μετά την απόφασή της να δηλώσει παραίτηση από τη θέση του Αντιδημάρχου για τον Δήμο Σαρωνικού.

Από μεριάς του ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστος μέσα από το Δελτίο Τύπου έκανε λόγο για «ασεβή συμπεριφορά», ενώ η Ναταλί Κάκκαβα ξέσπασε σε δάκρυα κατά την εμφάνισή της στην Κατερίνα Καινούργιου.

Στο πλευρό της διαρκώς ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή που ο Δημήτρης Παπαχρήστου ενημερώθηκε για την απόφαση της Ναταλί Κάκκαβα καλώντας τη στο τηλέφωνο.

«Χτυπάει το τηλέφωνο και η Ναταλί τρέμει, το καταλαβαίνετε…  μου έλεγε τρέμοντας: “Σήκωσέ το Γρηγόρη” και ήταν άνθρωποι μπροστά. Το σήκωσα εγώ και μου λέει: “πριν κάτι οτιδήποτε η Ναταλί θέλω να μιλήσουμε”. Ευτυχώς που ήταν και άλλοι μπροστά και δεν με πήρε», είπε ξεσπώντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ξέρω πολύ καλά γιατί τα έκανε αυτά. Ντροπή του γιατί τον στήριξα και να θυμηθεί τι έκανε στο σπίτι μου όταν ήρθε και με ρωτάγανε τα παιδιά», είπε όλο νόημα ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Έτρεμε η γυναίκα μου, έκλαιγε στο σπίτι, εγώ απάντησα στο τηλέφωνο», πρόσθεσε για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Παπαχρήστου.

 

 

© 2024 tlife.gr