Ουγγαρέζος για Καινούργιου: «Δεν με ενόχλησε που είπε ότι το MEGA δεν θα μου δώσει ποτέ δική μου εκπομπή ενώ μου την έταξαν»

Στο πάρτι του περιοδικού Down Town βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έκλεισε και την επόμενη σεζόν στο Mega απάντησε στη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για το αν θα κάνει ή όχι δική του εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε στη χθεσινή εκπομπή: «Ωχ κατάλαβα, του τάξανε και καλά αυτό. Να πω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το έχουμε δει να γίνεται και με τον Κωνσταντάρα. Επειδή τους θέλουνε κάπου κι είναι ένα πρόσωπο πολύ καλό για να πλαισιώνει μία κεντρική παρουσιάστρια, τού λένε ναι θα σου δώσουμε στο β’ μισό αυτό… Ποτέ! Εύχομαι να γίνει, αλλά λέω πολλές φορές τι γίνεται».

«Με τιμά που ασχολούνται με εμένα και το τηλεοπτικό μου μέλλον. Δεν το επεδίωξα αλλά νιώθω και άβολα. Θέλω ως εξέλιξη της δουλειάς μου να κάνω δική μου εκπομπή. Δεν με ενόχλησε που η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι το MEGA δεν θα μου δώσει ποτέ δική μου εκπομπή ενώ μου την έταξαν. Μιλάω με την Κατερίνα, ξέρετε πως ό,τι σκέφτεται, το λέει, έτσι αφιλτράριστο.

Στην τελική παιδιά, αν ισχύει, να σας πω την πλήρη αλήθεια με το κανάλι μου έχει να κάνει ή με το κανάλι που ενδεχομένως έκλεισα. Εκείνο θα προσβάλει όχι εμένα. Την έχω κάνει την επιλογή μου. Κάνουμε τον σταυρό μας κι ο Θεός βοηθός και να πάνε όλα καλά» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164