Πάμε Δανάη: Εκτός εκπομπής η Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Τι συνέβη;

Εκτός εκπομπής βρέθηκε σήμερα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Στην έναρξη του “Πάμε Δανάη¨ το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η δημοσιογράφος δε θα βρίσκεται στην εκπομπή καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα επισήμανε πως αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο γεγονός υποβλήθηκαν όλοι σε τέστ Covid-19 με τα αποτελέσματά τους να είναι αρνητικά.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της και είπε: “Τι έπαθα; Να συμβεί σε εμένα αυτό το πράγμα; Δεν έχω συμπτώματα… Ήμουν σε αυτό το σπίτι την Παρασκευή το βράδυ με τα παιδιά…. Η δυσκολία είναι το να είσαι καραντίνα σε μια χώρα που δεν είναι καραντίνα. Ο Νικόλας ο άντρας μου τη γλίτωσε γιατί δεν ήταν μαζί μας. Έρχεται σαν τον ελληνικό στρατό τώρα απ’έξω και μας φέρνει φαγητό”.

Η δημοσιογράφος όπως αναφέρθηκε θα βρίσκεται σε καραντίνα και τις επόμενες μέρες μέχρι να επαναλάβει το τέστ για τον κορονοϊό και να βγει αρνητικό.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164