Παναγιώτης Σημανδηράκης: Παντρεύεται ο Δήμαρχος Χανίων με την εκλεκτή της καρδιάς του

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης ετοιμάζεται να παντρευτεί την επί χρόνια σύντροφό του, Άννα Μπενιουδάκη.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Secret, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, στους Τάφους των Βενιζέλων, στα Χανιά, µε κουμπάρο τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ήδη ένα παιδί, ένα αγοράκι, που είναι ενός έτους. Η Αννα Μπενιουδάκη είναι δικηγόρος και µε τον Παναγιώτη Σημανδηράκη γνωρίζονται πολλά χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχαν σχέση, που διακόπηκε, αλλά οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παναγιώτης Σημανδηράκης (@simandirakisp)

 

Σύμφωνα µε πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη, μετά τον γάμο θα ακολουθήσει παραδοσιακό κρητικό γλέντι για τους καλεσμένους.

Η μέλλουσα σύζυγός του είναι αριστούχος της Νομικής µε διδακτορικό στη Γαλλία και ειδίκευση το Εργατικό ∆ίκαιο και επιχειρήσεις. Η Κισσαμίτισσα Αννα έχει ένα ομολογουµένως πλούσιο βιογραφικό, µε μεταπτυχιακό και διδακτορικό στη Γαλλία, στο Πανεπιστήμιο της Τουλούζης, και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι δικηγόρος του Πολυτεχνείου Κρήτης, δικηγόρος του ∆ήμου Κισσάμου τα τελευταία 10 χρόνια, µέλος του ∆ικηγορικού Συλλόγου Χανίων, καθώς και στην επιτροπή κατά των φυλετικών διακρίσεων.

Χαµηλών τόνων η ίδια (χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι δεν έχει λογαριασμό σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης), στέκεται πολύ διακριτικά στο πλάι του δημάρχου, χαράσσοντας συγχρόνως τη δική της επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164