Παναγής Τζωρτζάτος: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά

Τον Παναγή Τζωρτζάτο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του γύρω από τις δηλώσεις που έκανε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το μπούλινγκ που βίωσε την περίοδο που βρισκόταν στο GNTM.

Ο Παναγής Τζωρτζλατος είπε χαρακτηριστικά: «Στις δηλώσεις που έκανα όταν μίλησα και είπα αυτά που είπα δεν ανέφερε πουθενά την λέξη μπούλινγκ,. Επειδή τη θεωρώ μια πολύ σημαντική λέξη, βαρύγδουπης σημασίας, θεωρώ ότι είναι υπεύθυνος να μιλήσει αυτός που το έχει υποστεί. Δεν θα έβγαινα ποτέ εγώ να πω ποιος έκανε μπούλινγκ και ποιος δεν έκανε στην Ηλιάνα. Το μόνο που είπα, είναι αυτά που έχει πει και η Ηλιάνα κατά καιρούς, δηλαδή ότι εν έχει περάσει καλά στο GNTM αλλά και ότι έχει κάποια παράπονα, τα οποία από ότι είδαμε στο χθεσινό της post τα έχει λύσει η ίδια. Εκεί θέλω να μείνω». 

«Εγώ μίλησα με την Ηλιάνα, την πήρα τηλέφωνο με το που το σήκωσε μου είπε πως έχει καταλάβει τι έχει γίνει, δεν υπάρχει θέμα, σε αγαπώ πολύ και το ξέρεις. Το ίδιο της απάντησα και εγώ. Πιστεύω πως παρερμηνεύτηκε. Δεν χαλάνε οι φιλίες έτσι», εξήγησε ο Παναγής Τζωρτζάτος. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164