Πάνος Καλίδης: Ξεκαθαρίζει αν έστειλε ή όχι μήνυμα χωρισμού στον Λιβάνη! Θα περιμένει την Μαριαλένα;

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και ξεκαθάρισε όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του, εδώ και μερικές ώρες. Πιο συγκεκριμένα, χθες Κυριακή ο Κώστας Τσουρός είχε ένα ρεπορτάζ που έλεγε ότι ο τραγουδιστής βγαίνοντας από το παιχνίδι… έστειλε μήνυμα χωρισμού στον Γιώργο Λιβάνη από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. (Δες εδώ όλα όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος)

Ποια είναι η άποψη του Πάνου Καλίδη για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας και τελικά τι είπε στον Γιώργο Λιβάνη; «Πριν τρεις τρεισήμισι εβδομάδες που έφυγα από το παιχνίδι ήταν διαφορετικές οι ομάδες, οι μπλε και οι κόκκινοι. Ζούσαν διαφορετικό και ήταν άλλες οι συνθήκες. Όταν αποχώρησα εγώ επικρατούσε αυτό που είπε η Μαριαλένα στον Ατζούν, ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και ότι της αρέσει αυτό. Αυτή την εικόνα έβλεπα εγώ και αυτό μετέφερα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Τώρα βλέπω ό,τι βλέπετε εσείς… εσείς θα μου πείτε τα νέα. 

Εγώ αυτό που έβλεπα ήταν ότι δεν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Ότι τα παιδιά έχουν μια σχέση δυο χρονών, είναι φυσικό επακόλουθο να κάτσουν να μιλήσουν. Ίσως να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, δεν είδα κάποια αναζωπύρωση μιας σχέσης. Δεν ξέρω αν αυτό που βλέπουμε είναι η αλήθεια…

Αυτό το μήνυμα δεν ξέρω πως έχει βγει και πώς έχει πάρει έκταση. Δεν είχα κάποιο μήνυμα. Νομίζω πως ο Λιβάνης είναι ακόμη με την Μαριαλένα. Δεν έχουμε κάνει τέτοιες κουβέντες. Ο Λιβάνης θα την περιμένει την Μαριαλένα» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164