Παντελής Τουτουντζής: «Το έκανα επίτηδες, έχω το κεφάλι πολύ ψηλά για την οικογένειά μου»

Ο Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Weekenders μιλώντας για την πορεία του και το νέο του κανάλι στο youtube μέσα από το οποίο κάνει συνεντεύξεις celebrities και pop stars με τους οποίους συνεργάζεται ως make up artist.

Απαντώντας για την προσωπική του ζωή και τα παιδιά του, ο Παντελής Τουτουντζής τόνισε πως δεν μετάνιωσε για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τον σύντροφό του αλλά και να προβάλλει τα παιδιά του. 

«Το έκανα επίτηδες και θα σας πω το γιατί. Το κεφάλι το έχω πολύ ψηλά για την οικογένειά μου, είμαι πολύ περήφανος. Ξεκίνησε πολύ αυθόρμητα γιατί όταν είχαν έρθει τα παιδιά για να συζητήσουμε για το κανάλι μου στο youtube κάναμε κάποια δοκιμαστικά πλάνα και εκεί φάνηκαν τα παιδιά μου.

Μου είπαν, “μπαμπά είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξεκινήσεις κάτι που αγαπάς”. Τα συζητάμε όλα με την οικογένειά μου, είμαι τελείως διάφανοι», απάντησε ο Παντελής Τουτουντζής για την σχέση με τα παιδιά του.

«Είδα τον σύντροφό μου, ο οποίος είναι λίγο πιο μαζεμένος από εμένα να νιώθει καλά με αυτό. Είπα πως δεν είναι τυχαίο αυτό που γίνεται», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Παντελής Τουτουντζής.

Για το πώς διαχειρίζονται τα παιδιά του κάποια περίεργη ερώτηση ή τυχόν αρνητικά σχόλια, ο Παντελής Τουτουντζής απάντησε: «Με καλοσύνη τα παιδιά μου αντιμετωπίζουν το όποιο bullying ή μια περίεργη ερώτηση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μάθημα που τους έχω δώσει. Τους κάνω να κατανοούν ότι ακόμα και αυτοί που μας πληγώνουν δεν το θέλουν. Δεν ξέρουν τον τρόπο να το κάνουν σωστά», είπε ο γνωστός make up artist καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1. 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164