Πατέρας 15χρονου: «Ποιος σας είπε ότι χτύπησα τον γιο μου; Ήμουν ο πρώτος που δέχτηκα ότι είναι ομοφυλόφιλος»

Παρέμβαση στο Πρωινό έκανε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουλίου ο πατέρας του 15χρονου στην Πάτρα που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον ανήλικο επειδή του αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών Μέσων, όταν ο 15χρονος τόλμησε να πει στον πατέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος, εκείνος και ο θείος του του έγιναν έξαλλοι και, όπως είπαν άνθρωποι του χωριού, τον ξυλοκόπησαν άγρια, για τιμωρία, και το παιδί πήγε στην πλατεία του χωριού, αιμόφυρτο. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα, εκτός κινδύνου. 

Ο πατέρας του ανήλικου αρνήθηκε τις κατηγορίες και υπογράμμισε ότι πρόκειται για μία σκευωρία με ηθική αυτουργό την πρώην σύζυγό του.

«Ποιος σας είπε ότι εγώ χτύπησα τον γιο μου; Από που απορρέουν αυτά; Στο Καραμανδάνειο είναι ο γιος μου γιατί φοβάται να γυρίσει στο σπίτι. Η πρώην γυναίκα μου είναι μία γυναίκα κακοποιητική και δεν θέλει να έχει σχέση το παιδί μου με εμένα και το παρακίνησε να πει αυτά που θέλει αυτή. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, έκατσε μέχρι αργά και γύρισε στο σπίτι. Τότε του έκανα εγώ μία παρατήρηση και μου είπε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι. Το παιδί έχει ψυχολογικά και ψυχιατρικά θέματα. Γνωρίζουμε εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος» ανέφερε ο πατέρας του 15χρονου στον Γιώργο Λιάγκα.

«Με τη φύση δε μπορεί να τα βάλει κανένας. Εγώ ήμουν ο πρώτος που το δέχτηκα» πρόσθεσε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας ότι όταν κάποια στιγμή τον πήρε η μητέρα του για να τον δει, του συνέβη κάτι πολύ σοβαρό.]

Δες όλα όσα είπε παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164