Site icon TLIFE

Πάτρα – Αποκάλυψη Tlive: Πώς συνδέεται ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου με την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας

Μία ακόμα αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη έφερε στο φως το T-live, το μεσημέρι της Τρίτης 5/4.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ιάσονας Τσόλης που βρίσκεται στην Πάτρα για την εκπομπή του Alpha, οκτώ ημέρες πριν από τον γάμο του εν διαστάσει ζευγαριού, κοινωνικός λειτουργός επισκέφτηκε το σπίτι στην Πάτρα μετά από καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας που ήταν τότε μόλις εννέα μηνών.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία έγινε στα τέλη Αυγούστου 2014 στο Χαμόγελο του παιδιού, το οποίο ακολούθως ενημέρωσε τον Εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Πατραίων.

Στις 26 Σεπτεμβρίου λοιπόν έφτασε στο σπίτι της οικογένειας κοινωνικός λειτουργός και οκτώ ημέρες μετά πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού. Τα ευρήματα δεν έδειξαν ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στη συμπεριφορά της οικογένειας.

Η έκθεση των κοινωνικών λειτουργών, σύμφωνα με το T-live απεστάλη στην Εισαγγελία Ανηλίκων Πατραίων, τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάρκη, δηλαδή στις 8 Οκτωβρίου.

© 2024 tlife.gr