Site icon TLIFE

Πατρα: Φωτογραφίες – ντοκουμέντα από τον γάμο του ζευγαριού για πρώτη φορά στο φως

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζεται, καθώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την έρευνα με τη μυστηριώδη υπόθεση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/3, το T-live και η Γιώτα Κηπουρού έφεραν στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τον γάμο του ζευγαριού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2014, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους. Η δεξίωση έγινε σε ταβερνάκι της Πάτρας, το οποίο ήταν στολισμένο σε… ποδοσφαιρικό ύφος, μιας και οι δύο ήταν λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» και ασχολούνταν επαγγελματικά. «Οι ευχές μας θα σας ακολουθούν ως το τέρμα» το μήνυμα που έγραφε η φωτογραφία σε τραπέζι της δεξίωσης.

Εκείνη την εποχή, το ζευγάρι που ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, είχε αποκτήσει ήδη την πρώτη τους κόρη, Τζωρτζίνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στις 6 Απριλίου 2021, γίνονται συνεννοήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για την υποβολή της αίτησης διαζυγίου. Στις 7 Απριλίου, το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειάς του για την απόφασή τους, ενώ στις 8 Απριλίου, όπως έχει γίνει γνωστό, η  Τζωρτζίνα εισάγεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

© 2024 tlife.gr