Αποκλειστικό T-Live

Πάτρα: Η φωτογραφία με το βαλιτσάκι των πρώτων βοηθειών και η απάντηση της 33χρονης στο T-live

Όσο το Ανθρωποκτονιών συνεχίζει την έρευνα για τη μυστηριώδη υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, νέες πτυχές της προσωπικότητας της 33χρονης μητέρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3, το T-live δημοσιοποίησε αποκλειστικά νέες εικόνες από τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού που έχασε τα τρία παιδιά του. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, όπως είχε εξομολογηθεί η Ρούλα σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η φωτογραφία με το βαλιτσάκι των πρώτων βοηθειών

Ένα ακόμα στιγμιότυπο προβλήθηκε κατά αποκλειστικότητα από την εκπομπή του Alpha. Πρόκειται για μία φωτογραφία που απεικονίζει τη 33χρονη Ρούλα να κάθεται στο γήπεδο, στις θέσεις για τους γιατρούς του αγώνα έχοντας στα πόδια της το βαλιτσάκι των πρώτων βοηθειών. Μάλιστα, η δράση της στους αγωνιστικούς χώρους είχε απασχολήσει και τον τοπικό Τύπο μετά τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Στο δημοσίευμα, η 33χρονη αναφερόταν ως γιατρός.

«Είχα κάνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών στο Ερυθρό Σταυρό, πήγαινα στους αγώνες σαν βοηθός. Έτυχε σε εκείνον τον αγώνα να γυρίσει η γλώσσα του ποδοσφαιριστή και να είμαι εκεί. Το βοήθησα το παιδί και δόξα τω Θεώ είναι καλά. Είχα πέσει από πάνω, είχα γυρίσει το κεφάλι του και είχα βάλει τη σημαία του βοηθού μη δαγκώσει τη γλώσσα του» λέει στο T-live η μητέρα από την Πάτρα.

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο T-live και στη Γιώτα Κηπουρού:

Η σχέση με τη νοσηλευτική και οι συμβουλές

Το 2015 συστηνόταν ως νοσηλεύτρια και είχε γράψει σε συγγενή ατόμου που είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία για να του δώσει μερικές συμβουλές.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Φως στο Τούνελ” είχε εξηγήσει ότι είχε εμπειρία για την τραχειοστομία από τη γιαγιά της.

Να σου θυμίσουμε, ότι η 33χρονη παρακολουθούσε και σεμινάρια εγκληματολογίας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164