Πάτρα: Συγκλονίζει στο T-live ο γιατρός που γύρισε τη Τζωρτζίνα από τον θάνατο – «Βλέπω το πρόσωπό της μπροστά μου»

Στην εκπομπή T-live και στην Γιώτα Κηπουρού μίλησε ο γιατρός που είχε σώσει από τον θάνατο την Τζωρτζίνα λίγο πριν το τραγικό τέλος της.

Κάνοντας περιγραφές για όσα βίωσε στο νοσοκομείο δίπλα στους γονείς, ο ίδιος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει την αιτία για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

«Αυτό ξεπερνάει και τα όρια της τραγωδίας», ανέφερε αρχικά στο T-live για τις εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Βλέπω το πρόσωπο του παιδιού μπροστά μου»

Μιλώντας για τις εξελίξεις αλλά και την αποκάλυψη για την ουσία της Κεταμίνης, ο γιατρός ο οποίος βρισκόταν δίπλα στην Τζωρτζίνα, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τα όσα αποκαλύφθηκαν μετά τον θάνατό της: «Αισθάνομαι μεγάλη λύπη, τι άλλο να πω… Βλέπω το πρόσωπο αυτού του παιδιού μπροστά μου.

Το βλέπω κάθε βράδυ, κάθε μέρα. Όλον αυτόν τον καιρό βλέπω μπροστά μου αυτό το προσωπάκι. Είναι τραγικό. Βλέπουμε διάφορα στο νοσοκομείο, αλλά αυτή η ιστορία είναι ιδιαίτερη».

Για την στιγμή που έσωσε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, ο γιατρός – αναισθησιολόγος ανέφερε στο T-live: «Είδα ότι δεν πέσανε και στα πατώματα, εντάξει… κοιτούσαν οι άνθρωποι σαν χαμένοι, τους είπα δυο λόγια… Η μητέρα ήταν σαν χαμένη. Ο πατέρας εκδήλωσε με τον τρόπο του αυτό το «”ευχαριστώ”» δήλωσε  για τους γονείς.

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164