Παύλος Μαρινάκης για Απόστολο Λύτρα: «Όταν είδα ένα απόσπασμα από την κατάθεση του θύματος συγκλονίστηκα»

Ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου και αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές αλλά και στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως σοκαρίστηκε όταν διάβασε την κατάθεση της συζύγου του γνωστού δικηγόρου Απόστολου Λύτρα.

«Όταν είδα ένα απόσπασμα από την κατάθεση του θύματος συγκλονίστηκα. Δεν μπορεί να μην σφιχτεί το στομάχι σου όταν διαβάσεις κάτι τέτοιο. Πίσω από τέτοιες αποφάσεις κρύβονται άνθρωποι που υποφέρουν. Δεν πρέπει να καθόμαστε και να βρίσκουμε δικαιολογίες για τον δράστη αλλά να αφήσουμε τη δικαιοσύνη χωρίς να προδικάζουμε, να κάνει τη δουλειά της.

Εμείς αυτό που λέγαμε είναι πως θέλουμε να κάνουμε αυστηρότερες τις ποινές. Θεσπίσαμε μία διάταξη που επιτρέπει και υποχρεώνει στους γιατρούς να καταγγέλλει ένα περιστατικό. Κάθε μέρα έχουμε 50 συλλήψεις μέσο όρο», είπε ο Παύλος Μαρινάκη. 

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, με δράστη τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δέχθηκε ομοφοβική επίθεση στη συνέχεια από τον κ. Κούγια.

Σε αυτό αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να καταδικάσω μία απαράδεκτη ανακοίνωση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164