Παύλος Παπαδόπουλος για Power of Love: «Πρέπει κάποιος να πάρει θέση για τα λεγόμενα του Πελετιέ, το κάνει για την ίντριγκα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παύλος Παπαδόπουλος στην εκπομπή Breakfast@Star και στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. 

Ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Power of Love, μεταξύ άλλων, μίλησε την επιστροφή του ριάλιτι, για το νέο του βιβλίο, αλλά και για τον φετινό διαγωνιζόμενο, Νίκο Πελετιέ που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

«Χάρηκα πολύ που επέστρεψε στις οθόνες μας το Power Of Love 3 και εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει, γιατί εγώ δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε project που ουσιαστικά μου έδωσε το βήμα να προχωρήσω στη ζωή μου. Η Κατερίνα Καραβάτου μου άρεσε, μου θύμισε τη Μαρία Μπακοδήμου», είπε αρχικά ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Σχετικά με τον Νίκο Πελετιέ που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα λεγόμενά του για τις γυναίκες, ο Παύλος Παπαδόπουλος σχολίασε: «Είναι λάθος η τοποθέτησή του 100%, αλλά εντάξει ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Πρέπει κάποιος να πάρει θέση, αλλά έτσι είναι και το παιχνίδι. Ο Νίκος έχει μπει στο παιχνίδι για να δημιουργήσει εντυπώσει και ίντριγκα». 

Σχετικά με το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Η τέχνη της απλότητας», ο ίδιος σημείωσε: «Θα διαβάσετε πράγματα μέσα από τα οποία προσπαθώ να βοηθήσω τους ανθρώπους να βγάλουν τα πολλά προβλήματα που έχουν στο κεφάλι τους και να κοιτάξουν λίγο δίπλα τους για να ανακαλύψουν κάποιες λύσεις ώστε να έχουν μια πιο όμορφη και ήρεμη καθημερινότητα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164