Site icon TLIFE

Περικλής Κονδυλάτος: Η “κακομαθημένη” Ανθή, η συγκίνηση για τον Τριαντάφυλλο και η κόντρα με τον Γιώργο Κοψιδά

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το “Survivor” παραχώρησε στην εκπομπή “Love it” ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και όλα ενώ αποκάλυψε ότι έχασε δέκα κιλά.

Για την αποχώρησή του από το Survivor: “Συγκινήθηκα πολύ με την αποχώρησή μου και είμαι ακόμη συγκινημένος και ξυπνάω τα βράδια και τους σκέφτομαι. Η καρδιά μου τους αναζητά. Έχασα 10 κιλά και έφαγα δύο πίτσες, μακαρόνια, αρακά, τηγανιτές πατάτες, δύο μερίδες από αυτά, δέκα συσκευασίες μπισκότα, μία σοκολάτα, ήπια 20 αναψυκτικά και αυτά σε 20 λεπτά. Μπάνιο έκανα 15 φορές και ζήτησα να μου αλλάξουν τις πετσέτες γιατί ήταν μαύρες”.

Για τον Γιώργο Κοψιδά: “Αισθάνθηκα ότι ο Γιώργος Κοψιδάς με είχε αδικήσει και αμφισβήτησα κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει στο αθλητικό κομμάτι. Με τον Γιώργο Κοψιδά κάναμε κάποιες συζητήσεις μόνοι μας πριν φύγω και μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και ότι με βλέπει να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς που θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε περισσότερο”.

Για τη συζήτηση που έκανε με τους συμπαίκτες του πριν αποχωρήσει: “Πριν να φύγω και με τα άλλα παιδιά κάναμε μία κουβέντα. Ίσως να έχω πει κάποια πράγματα που να είναι αιχμηρά γι’ αυτούς. Την τελευταία ημέρα ζήτησα συγγνώμη σε περίπτωση που τους έχω πληγώσει με τη συμπεριφορά μου. Πράγματα που έλεγα μου τα είχαν πει άλλοι και εγώ τα μετέφερα. Μήπως κρίνομαι για την ειλικρίνειά μου; Μετανιώνω και για θετικά που έχω κάνει, που μπορεί να θυσίασα φαγητό και να μην το θυσίασαν οι άλλοι για εμένα”.

Για τον Τριαντάφυλλο: “Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Ταΐζαμε ο ένας τον άλλον στο στόμα με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, βάζοντας στην άκρη τις μικρότητες και τα νεύρα. Μείναμε δυο άνθρωποι αντιμέτωποι με σκληρές συνθήκες και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω όταν βγει και δει κάποια πράγματα να μην θυμώσει. Δεν θεωρώ ότι τον έκρινα άδικα, αλλά αυστηρά. Έχει διαφορά. Κάποια πράγματα που έκανε είχαν μεγάλες επιπτώσεις”.

Για την Ανθή: “Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε πολύ και σε κάποια άλλα όχι. Την ώρα  που τα κάνει δεν θα μείνω σιωπηλός. Αν δε της αρέσει είναι δικός της θέμα. Δεν είχα υποχρέωση να την νταντέψω. Ούτε είμαι ο μπαμπάς της να της χαϊδεύω τα μαλλιά. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και μπορεί να γίνει και μοιρολάτρης και θέλει να αισθάνεται ότι αδικείται. Πιο στρατηγικά από όλους παίζει η Ανθή. Η Ανθή είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι”.

Για την Κάτια: “Καμιά φορά όταν παραπονιούνταν οι κοπέλες της ομάδας ότι πεινάνε, είχαν δεχτεί επίθεση από την Κάτια. Τους έλεγε εδώ είναι το “Survivor”, μην παραπονιέστε, δεν ξέρετε που ήρθατε; Όταν αρρώστησε, οι κοπέλες δεν την πίστευαν”.

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr